Web casts

Firma UPM Raflatac nawiązała współpracę z włoskimi firmami SGA i MCC, aby stworzyć katalog próbek etykiet do wina, alkoholi i napoi rzemieślniczych, zainspirowanych naturalnymi materiałamihttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-partners-with-sga-and-mcc-in-italy-to-create-sample-book-of-wine,-spirits,-and-craft-beverage-labels-inspired-by-natural-surfaces-2017-4Firma UPM Raflatac nawiązała współpracę z włoskimi firmami SGA i MCC, aby stworzyć katalog próbek etykiet do wina, alkoholi i napoi rzemieślniczych, zainspirowanych naturalnymi materiałami2017-12-15 07:00:00
MUS Verpakkingen: testowanie biorozwiązań foliowych do etykietowania puszekhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/mus-verpakkingen-testing-a-biobased-film-solution-for-can-labeling-2017-5MUS Verpakkingen: testowanie biorozwiązań foliowych do etykietowania puszek2017-11-03 08:00:00