Blogs

UPM Raflatac zapowiada wprowadzenie foliowych materiałów etykietowych przyjaznych środowisku, są to produkty z lini PP Lite z przezroczystą folią na przezroczystym podkładzie oraz białą folią solidhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-announces-clear-on-clear-and-solid-white-label-materials-to-join-pp-lite-sustainable-range-2018-5UPM Raflatac zapowiada wprowadzenie foliowych materiałów etykietowych przyjaznych środowisku, są to produkty z lini PP Lite z przezroczystą folią na przezroczystym podkładzie oraz białą folią solid2018-04-06 06:00:00
Leading the way in sustainable labeling of wine, spirits, and craft beveragehttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/leading-the-way-in-sustainable-labeling-of-wine-spirits-and-craft-beverageLeading the way in sustainable labeling of wine, spirits, and craft beverage2018-03-26 13:00:00
UPM Raflatac wprowadza na rynek nowe białe folie polietylenowe na bazie roślin, przeznaczone do etykietowania kosmetyków i artykułów chemii domowejhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-launches-new-white-plant-based-pe-film-for-home-and-personal-care-applications-2018-6UPM Raflatac wprowadza na rynek nowe białe folie polietylenowe na bazie roślin, przeznaczone do etykietowania kosmetyków i artykułów chemii domowej2018-02-12 08:45:00