Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

Green Man Brewery: Packaging transformation for craft beershttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/green-man-brewery-packaging-transformation-for-craft-beersGreen Man Brewery: Packaging transformation for craft beers2017-06-13 13:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.