Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

FruitMasters: korzyści dla środowiska dzięki innowacyjnej serii rozwiązań etykietowych RAFNXT+ http://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/fruitmasters-gaining-sustainability-benefits-of-rafnxt-label-innovation-2018-4FruitMasters: korzyści dla środowiska dzięki innowacyjnej serii rozwiązań etykietowych RAFNXT+ 2018-10-03 10:00:00
Biofore Site™ w praktyce: korzyści dla środowiska wynikające z procesu ciągłego doskonalenia w fabrykach UPM Raflatachttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/biofore-site-in-action-seeing-the-sustainability-benefits-in-continuous-improvement-activities-of-upm-raflatac-factories-2018-2Biofore Site™ w praktyce: korzyści dla środowiska wynikające z procesu ciągłego doskonalenia w fabrykach UPM Raflatac2018-08-09 07:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.