Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

Via Vinera: abstrakcyjne etykiety na wina zainspirowane miejscem ich pochodzeniahttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/via-vinera-abstract-wine-labels-inspired-by-the-terroir-2018-4Via Vinera: abstrakcyjne etykiety na wina zainspirowane miejscem ich pochodzenia2018-04-25 07:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.