Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

Firma UPM Raflatac nawiązała współpracę z włoskimi firmami SGA i MCC, aby stworzyć katalog próbek etykiet do wina, alkoholi i napoi rzemieślniczych, zainspirowanych naturalnymi materiałamihttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-partners-with-sga-and-mcc-in-italy-to-create-sample-book-of-wine,-spirits,-and-craft-beverage-labels-inspired-by-natural-surfaces-2017-4Firma UPM Raflatac nawiązała współpracę z włoskimi firmami SGA i MCC, aby stworzyć katalog próbek etykiet do wina, alkoholi i napoi rzemieślniczych, zainspirowanych naturalnymi materiałami2017-12-15 07:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.