Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

Firma UPM Raflatac wprowadza na rynek nową wersje niezawierających bisfenolu materiałów termicznych RAFNXT+, które są przyjazne środowisku, do zastosowań w sektorze detalicznym, żywieniowym i transportowymhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-launches-sustainable-rafnxt-versions-of-its-bpafree-thermal-label-materials-2018-4Firma UPM Raflatac wprowadza na rynek nową wersje niezawierających bisfenolu materiałów termicznych RAFNXT+, które są przyjazne środowisku, do zastosowań w sektorze detalicznym, żywieniowym i transportowym2018-06-26 07:00:00
Firma UPM Raflatac zgodnie ze swoją obietnicą przygotowuje rozwiązania etykietowe przyszłości, stawiając zrównoważony rozwój na pierwszym miejscuhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/upm-raflatac-continues-to-live-up-to-its-promise-of-labeling-a-smarter-future-by-ensuring-sustainability-will-soon-come-as-standard-2018-4Firma UPM Raflatac zgodnie ze swoją obietnicą przygotowuje rozwiązania etykietowe przyszłości, stawiając zrównoważony rozwój na pierwszym miejscu2018-06-14 07:00:00
Zonin1821: projektowanie etykiet dla nowych chilijskich winhttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/zonin1821-designing-labels-for-new-chilean-wines-2018-4Zonin1821: projektowanie etykiet dla nowych chilijskich win2018-06-06 07:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.