Witamy w centrum prasowym UPM Raflatac

W naszym centrum prasowym udostępniamy dziennikarzom, klientom i innym zainteresowanym osobom zdjęcia, artykuły i filmy związane z firmą UPM Raflatac. Aby uzyskać więcej informacji, skontaktuj się z nami.

Najnowsze wiadomości

Salla Estate: Heraldic label with a modern twisthttp://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/salla-estate-heraldic-label-with-a-modern-twistSalla Estate: Heraldic label with a modern twist2017-08-16 13:00:00
Big 4 Sun: piwo rzemieślnicze warzone z miłością http://www.upmraflatac.com/emea/pl/news/details/big-4-sun-craft-beer-brewed-with-love-2017-3Big 4 Sun: piwo rzemieślnicze warzone z miłością 2017-07-17 13:00:00

Kontakt z mediami

Jesteś przedstawicielem mediów i chcesz zadać pytanie? Skontaktuj się z nami »

Wszystkie wiadomości w jednym miejscu

Zależy nam na tym, aby nasi klienci natychmiast otrzymywali informacje na temat nowych trendów, technologii i rozwiązań etykietowych.